Alnatura Biologische Gele Linzen Spaghetti

Afwisseling op pastadag

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Spaghetti is altijd lekker, maar af en toe wil je eens wat anders. Met deze pasta gemaakt van gele linzen zet je een extra portie eiwit op tafel, terwijl je toch geniet van het heerlijke Italiaanse pastagevoel, zonder gluten, zonder eieren! Dit veganistische alternatief voor conventionele pasta van griesmeel van durumtarwe maakt niet alleen indruk op voedzame en figuurbewuste koks, ook kinderen vinden de pasta heerlijk.

Bereiding: Kook de spaghetti 7 minuten in kokend gezouten water. Verleng de kooktijd niet, anders kan de spaghetti uit elkaar vallen.

Toepassing: noedels en pasta, vegetarische gerechten
Certificeringen: EU / niet-EU biologisch keurmerk
Producteigenschappen: veganistisch, vegetarisch
Oorsprong: Duitsland
Vrij van: gluten
Productsoorten: Noedels & Pasta
Bewaarinstructies: Bewaar op kamertemperatuur, Op een droge plaats bewaren

recensies in Nederlands voor Alnatura Biologische Gele Linzen Spaghetti

Anderen kochten ook:

    Vergelijkbare producten