Magazine

Kerstrecept: Poolse Peperkoek

In Polen is peperkoek een onmisbaar onderdeel van Kerstmis. Een cake vol kruidige aroma's, met een heerlijke en intense smaak, die praktisch in alle huizen wordt bereid voor de feestdagen. Hieronder vind je een origineel recept om thuis de...

Goulashsoep – het Hongaarse nationale gerecht Goulashsoep – het Hongaarse nationale gerecht

Goulashsoep vindt zijn oorsprong in Hongarije en wordt daar op veel verschillende manieren bereid. We geven je een kort inzicht in de geschiedenis van dit populaire gerecht en geven je een traditioneel recept zien om te proberen.

Met Tartuflanghe in het truffelbos Met Tartuflanghe in het truffelbos

Vanuit Piemonte veroverde de truffelspecialist Tartuflanghe de gastronomische bolwerken van de wereld. Met de innovatieve producten op basis van de bolvormige schat kan iedereen moeiteloos en zonder moeite zijn eigen fine dining toveren -...

Honing - Een geschenk van bijen Honing - Een geschenk van bijen

Honing is natuurlijk rijk aan suiker, voornamelijk in de vorm van fructose en glucose. Dit aromatische natuurproduct blijft de eerste keus als alternatief voor geraffineerde suiker.

De beste barbecuetips De beste barbecuetips

Hoe beter het smaakt, hoe meer je geniet van barbecueën. Hieronder vind je enkele tips om jouw barbecue extra speciaal te maken.

De granaatappel - de antioxidantbom

De zoetzure smaak van granaatappels wordt al duizenden jaren gewaardeerd. Nu blijkt uit onderzoek dat granaatappels zelfs gezonder kunnen zijn dan eerder werd gedacht.