Bake Affair Biologische scones met biologische kaneelsuiker, 350 g

Uw koekjes voor bij de thee in een handomdraai gemaakt

€ 7,09

(€ 20,26 / kg, Incl. 6% BTW - Exclusief verzendkosten )

Inhoud: 350 g

Op voorraad vanaf 24. oktober

Waarom duurt het langer?

Waarom duurt het langer? Dit artikel is momenteel niet in onze voorraad, maar zal binnenkort beschikbaar zijn. Je kunt direct bestellen en het artikel wordt dan na ontvangst van de voorraad verzonden. Venster sluiten

Bezorging uiterlijk op woensdag, 29. oktober

België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

  • Traditioneel Engels gebak
  • Voldoende voor 6 stuks
  • Snel en gemakkelijk te bereiden

Art. nr.: BAF-0306, EAN: 9120101511647

Beschrijving

Thuis genieten van een echte Engelse theetijd? Niets kan makkelijker zijn! Deze scones zijn snel en gemakkelijk te bereiden. Een blikje maakt ongeveer 6 biologische scones die perfect passen bij thee of koffie.

Alles wat je nodig hebt is

  • 75 g zachte boter
  • 1 ei
  • 130 ml koude melk
  • optioneel: 60 g bevroren fruit

Bereiding:

  • haal 75 g boter 1-2 uur voor gebruik uit de koelkast of verwarm 30 seconden in de magnetron.
  • Verwarm de oven voor op 165 °C hete lucht.
  • klop 1 ei los in een glas.
  • Verwijder het zakje met de kaneelsuiker en zet apart.
  • Open de vershoudzegel en giet het bakmengsel in een grote kom.
  • Voeg de zacht geworden boter samen met 130 ml koude melk (zie melkregel in het blik) en de helft van het losgeklopte ei toe aan het bakmengsel en kneed het deeg met de hand, met een keukenmachine of met de Thermomix (met de spatel gedurende 20 seconden/snelheidsstand 6).
  • Leg het deeg op een licht met bloem bestoven werkvlak en kneed kort.
  • Variant zonder fruit: Vorm nu het deeg tot een cirkel, deze moet ongeveer 23 cm in doorsnee zijn en 2 vingers breed.
  • Variant met fruit: Rol het deeg uit met een deegroller (ca. 40 cm x 23 cm), beleg met het gewenste diepvriesfruit, vouw de lap deeg één keer dubbel en vorm er dan een cirkel van, deze moet ca. 23 cm in doorsnee zijn en 2 vingers breed.
  • Snijd het deeg met een groot mes in driehoeken, leg de afzonderlijke stukken op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met de tweede helft van het losgeklopte ei.
  • Bestrooi met het kaneel-suikermengsel uit het zakje.
  • Bak de scones 24 minuten op 165 °C en geniet als ze nog warm zijn. Bewaar op een droge plaats en niet boven de 24 °C.

Tips:

  • Variatie met fruit: Geschikte diepvriesvruchten zijn bijvoorbeeld: Frambozen, bosbessen of wilde bessen.
  • Invriezen: De kant-en-klare scones zijn perfect om in te vriezen. Om te ontdooien plaats je ze gewoon een minuut in de magnetron. De scones kunnen zo worden gegeten of op typisch Engelse wijze met mascarpone en jam.
Merken: Bake Affair
Kan sporen bevatten van: A - gluten
Bewaarinstructies: Koel, droog en beschermd tegen licht bewaren
Ingrediënten

tarwebloem[1], suiker[1], 3 % Kaneel suiker[1], rijsmiddel, maïszetmeel[1], Monokaliumtartrat (E336), Natriumhydrogencarbonat[1]

  1. uit gecontroleerde biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g
Energie 1482 / 354 kj / kcal
Vet 1 g
  waarvan Verzadigde Vetzuren 0,2 g
Koolhydraten 72 g
  waarvan Suiker 17 g
Eiwitten 12 g
Zout 0,24 g

Bijpassend

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Bake Affair Biologische scones met kaneelsuiker