Borrelli Gegrilde Octopusarmen in Olie, 200 g

Zeeschat voor pasta en co.

Inhoud: 200 g

Geen verzending naar België mogelijk

Kenmerken & Voordelen

  • Nootachtige smaak
  • Fijn geroosterde smaak
  • Zachte consistentie

Art. nr.: AV-706039, EAN: 8004912000426

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Beschrijving

Gegrilde octopusarmen uit Apulië – delicaat en veelzijdig
Langs de kust van Apulië, waar de Adriatische en Ionische Zee samenkomen, worden deze octopusarmen gevangen in het heldere, blauwe water van de regio. Het milde, nootachtige aroma van het vlees krijgt door het grillen een verfijnde, licht geroosterde toets. De zachte textuur en de aangename smaak vallen ook bij kinderen goed in de smaak.

Deze delicatesse geeft een smaakvolle twist aan pasta’s, zeevruchtensalades en andere mediterrane gerechten. Ook als onderdeel van een luxe antipasti-assortiment komt deze specialiteit perfect tot zijn recht.

Tip: in de Creoolse keuken zijn octopusarmen een populaire ingrediënt voor geurige curry’s. Een eenvoudig groentecurry krijgt meteen meer diepgang – zeker het proberen waard!

Bewaar in de koelkast bij 0 - 4 °C, bescherm tegen licht en warmte.

Merken: Borrelli
Oorsprong: Italië
Kan sporen bevatten van: A - gluten, C - ei, D - vis, F - sojabonen, L - selderij, O - zwaveloxide en sulfieten
Herkomst van de grondstof: Italië
Fabrikant: Borrelli srl, Manfredonia FG, 71043, Manfredonia, Italië, www.borrellisrl.it
Ingrediënten

60 % octopus armen, zonnebloemolie, wijnazijn, Zout, gedroogde peterselie, knoflook gedroogd, citroenzuur (E330)[1]

  1. Zuurteregelaar

Kan sporen bevatten van sulfieten, schaaldieren, vis, ei, soja, gluten en selderij.

Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g
Energie 502 / 120 kj / kcal
Vet 3 g
  waarvan Verzadigde Vetzuren 0 g
Koolhydraten 1 g
  waarvan Suiker 1 g
Eiwitten 21 g
Zout 1,28 g

Bijpassend

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Borrelli Gegrilde Octopusarmen in Olie