Testa Ansjovisfilets in Biologische Extra Vierge Olijfolie "Sicilia IGP"

Een traditionele Siciliaanse delicatesse

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Beschrijving

Gezouten ansjovisfilets gemarineerd in aromatische biologische extra vergine olijfolie "Sicilia IGP" is ideaal voor antipasti, sandwiches, pasta en pizza! De graten zijn zoveel mogelijk verwijderd, maar er kunnen nog graten zijn achtergebleven.

De familie Testa vist al meer dan 200 jaar voor de kust van Sicilië. De ansjovis wordt gevist volgens strenge dierenwelzijnsrichtlijnen en direct verwerkt – voor een ongeëvenaarde versheid en kwaliteit.

Tip: Gooi de olie die in het blik achterblijft niet weg. Gebruik het om smaakvolle saladedressings te maken of besprenkel op knapperig brood en geniet ervan met een glas wijn.

Merken: Testa
Oorsprong: Italië
Herkomst van de grondstof: Italië

Wij raden aan

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

recensies in Nederlands voor Testa Ansjovisfilets in Biologische Extra Vierge Olijfolie "Sicilia IGP"