Testa Ansjovisfilets in Biologische Extra Vierge Olijfolie "Sicilia IGP"
Een traditionele Siciliaanse delicatesse
UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop
Vergelijkbare producten
Beschrijving
Gezouten ansjovisfilets gemarineerd in aromatische biologische extra vergine olijfolie "Sicilia IGP" is ideaal voor antipasti, sandwiches, pasta en pizza! De graten zijn zoveel mogelijk verwijderd, maar er kunnen nog graten zijn achtergebleven.
De familie Testa vist al meer dan 200 jaar voor de kust van Sicilië. De ansjovis wordt gevist volgens strenge dierenwelzijnsrichtlijnen en direct verwerkt – voor een ongeëvenaarde versheid en kwaliteit.
Tip: Gooi de olie die in het blik achterblijft niet weg. Gebruik het om smaakvolle saladedressings te maken of besprenkel op knapperig brood en geniet ervan met een glas wijn.
Merken: | Testa |
---|---|
Oorsprong: | Italië |
Herkomst van de grondstof: | Italië |
Wij raden aan
recensies in Nederlands voor Testa Ansjovisfilets in Biologische Extra Vierge Olijfolie "Sicilia IGP"
Uit ons magazine:
- De fijne kunst van het op smaak brengen: professionals houden van simpel
- Zelfgemaakte Aardappelpannenkoeken - Een populair gerecht op feesten en bijeenkomsten in Tsjechië
- Honing - Een geschenk van bijen
- Klimaatneutrale producten van Steirerkraft
- Polenta met Carbonada - Een specialiteit uit de Italiaanse Valle d'Aosta
Ontdek Piccantino:
-
België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging binnen 3 werkdagen.
Meer dan 11.150 producten