Bebivita Peutermelk 2+

Voor koude en warme bereiding

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Voedingsdeskundigen raden aan dat jonge kinderen ongeveer 300 ml melk per dag consumeren. De Bebivita Toodler Milk 2+ is speciaal ontwikkeld voor peuters van 2 jaar en ouder, en bevat waardevolle vitamines, ijzer en calcium. Het eiwitgehalte is lager in vergelijking met gewone koemelk en precies afgestemd op de leeftijdsgebonden voedingsbehoeften.

De ingrediënten en het productieproces van de Bebivita Toddermelk 2+ voldoen aan strenge Duitse kwaliteitsnormen en worden regelmatig streng gecontroleerd.

Toepassing: de Bebivita Peutermelk 2+ kan je peuter vanaf 2 jaar tussen de maaltijden of bij de hoofdmaaltijden geven. Het kan zowel koud als warm gedronken worden en is ook geschikt voor het bereiden van muesli en ontbijtgranen.

Dosering: één afgestreken maatlepel = ca. 4,9 g Bebivita Peutermelk 2+

Drinkwater (ml) Bebivita Peutermelk 2+ (maatlepel) Kant-en-klare hoeveelheid (ml)
135 3 150

De aanbevolen hoeveelheid van 300 ml melk per dag is een richtlijn, deze kan per kind verschillen. Als je kind niet het hele kopje opdrinkt, is dat ook prima.

Voorbereiding:

 1. Kook het drinkwater vers en laat het afkoelen tot ca. 40 - 50 ° C. Als je peuter het liever koud drinkt, kun je ook koud drinkwater gebruiken.
 2. Giet 135 ml van het gekoelde, of gekookte en afgekoelde water in een kopje.
 3. Neem 3 porties poeder uit de verpakking met de maatlepel (vul de maatlepel losjes en veeg overtollig poeder weg met de achterkant van het mes).
 4. Voeg het poeder toe aan het water in de beker. Roer goed en zorg ervoor dat er geen klontjes zijn in de kindermelk zitten.
 5. Laat de melk eventueel afkoelen tot drinktemperatuur (ca. 37°C).

Belangrijke gegevens:

 • Bebivita Peutermelk 2+ is speciaal ontwikkeld voor peuters van 2 jaar en ouder, en mag in geen geval worden gebruikt als vervanging voor moedermelk of zuigelingenvoeding.
 • Bebivita Peutermelk 2+ is bedoeld om uit een mok of beker te drinken en niet uit een fles.
 • Bereid de melk altijd vers. Bewaar restjes alsjeblieft niet en bied ze later niet opnieuw aan, omdat tijdens de bewaring schadelijke ziektekiemen kunnen ontstaan.
 • Gelieve niet op te warmen in de magnetron, er bestaat gevaar voor oververhitting!
 • Zorg ervoor dat je peuter een evenwichtige, gezonde voeding en levensstijl heeft. Ook vanaf de eerste tand is een goede gebitsverzorging belangrijk.
 • Na opening de goed gesloten verpakking bij kamertemperatuur op een droge plaats bewaren en binnen 3 weken opgebruiken.
Vrij van: gluten
Productsoorten: Voeding voor Baby's & Peuters

recensies in Nederlands voor Bebivita Peutermelk 2+

Anderen kochten ook:

  Vergelijkbare producten