Dragon
Artemisia dracunculus
Gebruik:
Dragon is simpelweg onmisbaar voor veel sauzen, zoals tartaarsaus. Het is ook bijzonder lekker bij eiergerechten en lichte gevogeltegerechten
Herkomst:
Dragon komt in het wild voor in veel delen van Zuid-Europa. Er wordt echter gezegd dat het oorspronkelijk uit het Verre Oosten komt.
Cf. Anne Iburg "Dumonts kleines Gewürz Lexikon", Eggolsheim, Dörfler Verlag GmbH
Producten met Dragon:
-
Or Tea? Dragon Well, Doosje met 10 theezakjes (20 g)
- Groene thee
- In biologisch afbreekbare theezakjes
- Met een moutige smaak
-
Cosmoveda Bio Grofgemalen Dragon, 90 g
- Populair in de Franse & Italiaanse keuken
- Ideaal in sauzen
- Fair Trade
-
Or Tea? BIO Dragon Jasmine Green, Blikje 75g
- Bevat cafeïne
- Verfrissend aroma
- Bloemige toetsen
-
KOTÁNYI Herbs de Provence, 25 g
- Perfect bij gegrilde gerechten of marinades
- Zeer geurig
- Gedroogde kruiden
-
KOTÁNYI Provençaalse Kruidenmix, 33 g
- Unieke mix
- Verfijnt vis- en barbecuegerechten
- Met lavas en rozemarijn
-
KOTÁNYI Rustieke Kruidenmix, 48 g
- Kruidige smaak
- Perfect om smaak aan je maaltijden toe te voegen
- Voor salades, vegetarische gerechten en vlees
-
KOTÁNYI Provençaalse kruiden, 90 g
- Typische Provençaalse kruiden
- Uitstekend voor salades, bijgerechten
- Karaktervolle kruiden