Peperita Biologische Habanero Fatali Chilipasta
Voor vurige nuances
UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop
Vergelijkbare producten
Beschrijving
De biologische Habanero Fatali chilipasta met een hittegraad van 8 op 10 is gemaakt in Italië met een beetje olijfolie, appelciderazijn en zout. De hoge hittegraad geeft gerechten met peulvruchten, rood vlees, aardappelen, sauzen, soepen of belegen kaas een vurige smaak. Samen met andere kruiden is de pasta ook ideaal om gegrild vlees te marineren.
Merken: | Peperita |
---|---|
Oorsprong: | Italië |
Recensies van onze klanten
recensies in Nederlands voor Peperita Biologische Habanero Fatali Chilipasta
2 recensies in andere talen
5 Sterren | | 2 | (100%) |
---|---|---|---|
4 Sterren | | 0 | (0%) |
3 Sterren | | 0 | (0%) |
2 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Sterren | | 0 | (0%) |
2 beoordelingen
Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.
- Geen recensies beschikbaar
Anderen kochten ook:
Uit ons magazine:
Ontdek Piccantino:
-
België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 10.950 producten