Recheis Oegraan Emmer Dralli

Van het natuurlijke oergraan

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Beschrijving

Pasta zoals je nog nooit geproefd hebt. De Dralli van natuurlijk emmer oergraan verwennen het gehemelte met een volle, nootachtige smaak en een uitstekende bite. Natuurlijk geteeld en geproduceerd in Oostenrijk. De teelt van oude granen bevordert ook de biodiversiteit.

Probeer de gedraaide favorieten van Recheis als bijgerecht, in pastapannen of in een zomerse pastasalade. Een echte allrounder voor pasta & noedelgerechten.

Kooktijd: 5 minuten

Bereiding:

  1. Breng een liter water per 100 g pasta aan de kook
  2. Voeg zout toe aan het kokende water en voeg de gewenste hoeveelheid pasta toe.
  3. Oergraan Emmer Dralli tijdens de kooktijd steeds voorzichtig om.
  4. Na ca. 5 minuten is de pasta beetgaar.
  5. Serveer de Emmer Dralli terwijl ze nog warm zijn met je favoriete saus en geniet.
Merken: Recheis
Oorsprong: Oostenrijk
Duurzaamheid & klimaatneutraliteit bij Recheis

Bijpassend

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

recensies in Nederlands voor Recheis Oegraan Emmer Dralli