Rustichella d'Abruzzo - Originele Italiaanse pasta
Vervaardigd volgens het traditionele "bronzen proces"
Rustichella d'Abruzzo: 1 - 30 van 33 artikelen
-
Rustichella d'Abruzzo Tonnarelli, Groene Spaghetti (500 g)
- Pasta specialiteit uit Rome
- Met sauzen, vis & vlees
- Verschillende smaken
-
Rustichella d'Abruzzo Penne rigate - ganzenveer, 500 g
- Gegolfd oppervlak:
- Soezen zeer goed opnemen
- Vervaardigd met behulp van het bronzen proces
-
Rustichella d'Abruzzo Fettuccine, Durum Tarwegriesmeel (500 g)
- Klassieke pastavorm
- Smalle, breedgerolde noedels
- Veelzijdig in gebruik
-
Rustichella d'Abruzzo Bucatini, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Goede smaak
- Ideaal met stevige sugo's
-
Rustichella d'Abruzzo Conchiglioni, Classic (500 g)
- 6 cm lengte
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Voor fantasierijke pastagerechten
-
Rustichella d'Abruzzo Fusilli col buco, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Ideale lengte om los te draaien
- Saus blijft bijzonder goed plakken
-
Rustichella d'Abruzzo Orzo, 500 g
- Ideaal als inzetstuk
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Ook voor stoofschotels & salades
-
Rustichella d'Abruzzo Trofie, 250 g
- Met de hand gedraaid
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Ligurische specialiteit
-
Rustichella d'Abruzzo Linguine, 500 g
- Ideaal bij pesto
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Met afgeplatte randen
-
Rustichella d'Abruzzo Tagliatelle, Met Eieren (250 g)
- Klassiek onder de lintpasta
- Veelzijdig in gebruik
- 5-6 mm breed
-
-
-
Rustichella d'Abruzzo Spaghettini, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Zeer dunne spaghetti
- Lekker bij zeevruchten
-
Rustichella d'Abruzzo Tortiglioni, 500 g
- 4 cm lengte
- Gegroefd oppervlak
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
-
Rustichella d'Abruzzo Capellini, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Ideaal als soeptoevoeging
- Ook wel engelenhaar genoemd
-
Rustichella d'Abruzzo Tagliolini, 250 g
- Korte kooktijd
- Bijzonder dunne pasta
- Gemaakt van durumtarwegriesmeel en heel ei
-
Rustichella d'Abruzzo Chitarra, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Abruzzen specialiteit
- Ideaal met tomatensaus en ragu
-
Rustichella d'Abruzzo Cannelloni, 250 g
- Zonder voorkoken
- Grote, dikke buisvorm
- Om te vullen & te gratineren
-
Rustichella d'Abruzzo Rigatoncini, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Kleine pasta met groeven
- Ideaal bij stevige vleesgerechten
-
Rustichella d'Abruzzo Spaghetti Lunghi, 500 g
- Ongeveer 50 cm lang
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Italiaanse klassieker
-
Rustichella d'Abruzzo Farfalloni, 500 g
- Populair bij kinderen
- Ideaal voor pastasalades
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
-
Rustichella d'Abruzzo Pappardelle, Met Eieren (250 g)
- Toscaanse specialiteit
- Ruw, breed oppervlak
- Populair gebruik als bijgerecht
-
Rustichella d'Abruzzo Cannolicchi, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Absorbeer veel vloeistoffen
- Met groentesauzen & ragouts
-
Rustichella d'Abruzzo Fusilli, 500 g
- Kurkentrekkervorm
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Perfect voor vlees- en visgerechten
-
Rustichella d'Abruzzo Garganelli, 250 g
- Extreem aromatisch
- Goede begeleider van goulash
- Ook lekker in pastasalades
-
Rustichella d'Abruzzo Orecchiette, 250 g
- Hoedvormig
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Specialiteit uit Zuid-Italië
-
Rustichella d'Abruzzo Lasagne, 250 g
- Gemaakt van durumtarwegriesmeel en eieren
- Absorbeert veel vloeistoffen
- Ook voor desserts
-
Rustichella d'Abruzzo Pennine lisce, 500 g
- Glad oppervlak
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Italiaanse klassieker
-
Rustichella d'Abruzzo Linguette, 250 g
- Handgemaakt
- 2 minuten kooktijd
- Fantastische smaak
-
Rustichella d'Abruzzo Paglia e Fieno - eierlint pasta groen & geel, 4mm, 250 g
- Zeer aromatisch
- Bijzonder hoog eigehalte
- Makkelijk te bereiden
Rustichella d'Abruzzo gebruikt de beste ingrediënten zoals Italiaans durumtarwegriesmeel, verse eieren en water om originele, heerlijke pasta te maken. Bekende soorten zoals spaghetti, tagliatelle, fusilli, maar ook lokale specialiteiten zoals trofie, fregola tostata of orecchiette worden gemaakt volgens het traditionele "bronzen proces". Het pastadeeg wordt door handgesmede bronzen platen getrokken. De pasta wordt vervolgens gedurende maximaal 56 uur langzaam gedroogd.
De perfecte bite en het heerlijke aroma inspireren grote en kleine pastafans! Ontdek ons ruime aanbod aan heerlijke pastaspecialiteiten van Rustichella d'Abruzzo.
Uit ons magazine:
Ontdek Piccantino:
-
België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 11.000 producten