Rustichella d'Abruzzo - Originele Italiaanse pasta
Vervaardigd volgens het traditionele "bronzen proces"
Rustichella d'Abruzzo: 1 - 30 van 33 artikelen
-
Rustichella d'Abruzzo Garganelli, 250 g
- Extreem aromatisch
- Goede begeleider van goulash
- Ook lekker in pastasalades
-
Rustichella d'Abruzzo Tonnarelli, Zwarte Spaghetti (500 g)
- Pasta specialiteit uit Rome
- Met sauzen, vis & vlees
- Verschillende smaken
-
Rustichella d'Abruzzo Orzo, 500 g
- Ideaal als inzetstuk
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Ook voor stoofschotels & salades
-
Rustichella d'Abruzzo Spaghetti, 500 g
- Bijzonder populaire pasta
- Met lichte, vloeibare sauzen
- Gemaakt van durumtarwegriesmeel zonder ei
-
Rustichella d'Abruzzo Linguine, 500 g
- Ideaal bij pesto
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Met afgeplatte randen
-
Rustichella d'Abruzzo Bucatini, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Goede smaak
- Ideaal met stevige sugo's
-
Rustichella d'Abruzzo Fettuccine, Durum Tarwegriesmeel (500 g)
- Klassieke pastavorm
- Smalle, breedgerolde noedels
- Veelzijdig in gebruik
-
Rustichella d'Abruzzo Conchiglioni, Driekleurig (500 g)
- 6 cm lengte
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Voor fantasierijke pastagerechten
-
Rustichella d'Abruzzo Trofie, 250 g
- Met de hand gedraaid
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Ligurische specialiteit
-
Rustichella d'Abruzzo Spaghettini, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Zeer dunne spaghetti
- Lekker bij zeevruchten
-
Rustichella d'Abruzzo Fusilli col buco, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Ideale lengte om los te draaien
- Saus blijft bijzonder goed plakken
-
-
Rustichella d'Abruzzo Tagliatelle, Met Eieren (250 g)
- Klassiek onder de lintpasta
- Veelzijdig in gebruik
- 5-6 mm breed
-
Rustichella d'Abruzzo Penne rigate - ganzenveer, 500 g
- Gegolfd oppervlak:
- Soezen zeer goed opnemen
- Vervaardigd met behulp van het bronzen proces
-
-
Rustichella d'Abruzzo Cannolicchi, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Absorbeer veel vloeistoffen
- Met groentesauzen & ragouts
-
Rustichella d'Abruzzo Chitarra, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Abruzzen specialiteit
- Ideaal met tomatensaus en ragu
-
-
Rustichella d'Abruzzo Tortiglioni, 500 g
- 4 cm lengte
- Gegroefd oppervlak
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
-
Rustichella d'Abruzzo Rigatoncini, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Kleine pasta met groeven
- Ideaal bij stevige vleesgerechten
-
Rustichella d'Abruzzo Fregola tostata, 500 g
- Licht geroosterd
- Ideaal als soeptoevoeging
- Spannende salade topping
-
Rustichella d'Abruzzo Spaghetti Lunghi, 500 g
- Ongeveer 50 cm lang
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Italiaanse klassieker
-
Rustichella d'Abruzzo Pappardelle, Durum Tarwegriesmeel (500 g)
- Toscaanse specialiteit
- Ruw, breed oppervlak
- Populair gebruik als bijgerecht
-
Rustichella d'Abruzzo Fusilli, 500 g
- Kurkentrekkervorm
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Perfect voor vlees- en visgerechten
-
Rustichella d'Abruzzo Capellini, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Ideaal als soeptoevoeging
- Ook wel engelenhaar genoemd
-
Rustichella d'Abruzzo Lasagne, 250 g
- Gemaakt van durumtarwegriesmeel en eieren
- Absorbeert veel vloeistoffen
- Ook voor desserts
-
Rustichella d'Abruzzo Orecchiette, 250 g
- Hoedvormig
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Specialiteit uit Zuid-Italië
-
Rustichella d'Abruzzo Pennine lisce, 500 g
- Glad oppervlak
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Italiaanse klassieker
-
Rustichella d'Abruzzo Paglia e Fieno - eierlint pasta groen & geel, 4mm, 250 g
- Zeer aromatisch
- Bijzonder hoog eigehalte
- Makkelijk te bereiden
-
Rustichella d'Abruzzo Tagliolini, 250 g
- Korte kooktijd
- Bijzonder dunne pasta
- Gemaakt van durumtarwegriesmeel en heel ei
Rustichella d'Abruzzo gebruikt de beste ingrediënten zoals Italiaans durumtarwegriesmeel, verse eieren en water om originele, heerlijke pasta te maken. Bekende soorten zoals spaghetti, tagliatelle, fusilli, maar ook lokale specialiteiten zoals trofie, fregola tostata of orecchiette worden gemaakt volgens het traditionele "bronzen proces". Het pastadeeg wordt door handgesmede bronzen platen getrokken. De pasta wordt vervolgens gedurende maximaal 56 uur langzaam gedroogd.
De perfecte bite en het heerlijke aroma inspireren grote en kleine pastafans! Ontdek ons ruime aanbod aan heerlijke pastaspecialiteiten van Rustichella d'Abruzzo.
Uit ons magazine:
-
België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging binnen 3 werkdagen.
Meer dan 11.950 producten