Rustichella d'Abruzzo - Originele Italiaanse pasta
Vervaardigd volgens het traditionele "bronzen proces"
Rustichella d'Abruzzo: 1 - 30 van 33 artikelen
-
Rustichella d'Abruzzo Tonnarelli, Groene Spaghetti (500 g)
- Pasta specialiteit uit Rome
- Met sauzen, vis & vlees
- Verschillende smaken
-
Rustichella d'Abruzzo Penne rigate - ganzenveer, 500 g
- Gegolfd oppervlak:
- Soezen zeer goed opnemen
- Vervaardigd met behulp van het bronzen proces
-
Rustichella d'Abruzzo Fusilli col buco, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Ideale lengte om los te draaien
- Saus blijft bijzonder goed plakken
-
Rustichella d'Abruzzo Linguine, 500 g
- Ideaal bij pesto
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Met afgeplatte randen
-
Rustichella d'Abruzzo Conchiglioni, Driekleurig (500 g)
- 6 cm lengte
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Voor fantasierijke pastagerechten
-
Rustichella d'Abruzzo Bucatini, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Goede smaak
- Ideaal met stevige sugo's
-
Rustichella d'Abruzzo Spaghetti, 500 g
- Bijzonder populaire pasta
- Met lichte, vloeibare sauzen
- Gemaakt van durumtarwegriesmeel zonder ei
-
Rustichella d'Abruzzo Fettuccine, Pasta Nesten met Eieren (250 g)
- Klassieke pastavorm
- Smalle, breedgerolde noedels
- Veelzijdig in gebruik
-
-
Rustichella d'Abruzzo Spaghettini, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Zeer dunne spaghetti
- Lekker bij zeevruchten
-
Rustichella d'Abruzzo Trofie, 250 g
- Met de hand gedraaid
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Ligurische specialiteit
-
-
Rustichella d'Abruzzo Capellini, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Ideaal als soeptoevoeging
- Ook wel engelenhaar genoemd
-
Rustichella d'Abruzzo Tagliatelle, Met Eieren (250 g)
- Klassiek onder de lintpasta
- Veelzijdig in gebruik
- 5-6 mm breed
-
Rustichella d'Abruzzo Cannelloni, 250 g
- Zonder voorkoken
- Grote, dikke buisvorm
- Om te vullen & te gratineren
-
Rustichella d'Abruzzo Tortiglioni, 500 g
- 4 cm lengte
- Gegroefd oppervlak
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
-
Rustichella d'Abruzzo Farfalloni, 500 g
- Populair bij kinderen
- Ideaal voor pastasalades
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
-
Rustichella d'Abruzzo Chitarra, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Abruzzen specialiteit
- Ideaal met tomatensaus en ragu
-
-
Rustichella d'Abruzzo Cannolicchi, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Absorbeer veel vloeistoffen
- Met groentesauzen & ragouts
-
Rustichella d'Abruzzo Fregola tostata, 500 g
- Licht geroosterd
- Ideaal als soeptoevoeging
- Spannende salade topping
-
Rustichella d'Abruzzo Fusilli, 500 g
- Kurkentrekkervorm
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Perfect voor vlees- en visgerechten
-
Rustichella d'Abruzzo Orecchiette, 250 g
- Hoedvormig
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Specialiteit uit Zuid-Italië
-
Rustichella d'Abruzzo Tagliolini, 250 g
- Korte kooktijd
- Bijzonder dunne pasta
- Gemaakt van durumtarwegriesmeel en heel ei
-
Rustichella d'Abruzzo Pappardelle, Durum Tarwegriesmeel (500 g)
- Toscaanse specialiteit
- Ruw, breed oppervlak
- Populair gebruik als bijgerecht
-
Rustichella d'Abruzzo Lasagne, 250 g
- Gemaakt van durumtarwegriesmeel en eieren
- Absorbeert veel vloeistoffen
- Ook voor desserts
-
Rustichella d'Abruzzo Garganelli, 250 g
- Extreem aromatisch
- Goede begeleider van goulash
- Ook lekker in pastasalades
-
Rustichella d'Abruzzo Linguette, 250 g
- Handgemaakt
- 2 minuten kooktijd
- Fantastische smaak
-
Rustichella d'Abruzzo Paglia e Fieno - eierlint pasta groen & geel, 4mm, 250 g
- Zeer aromatisch
- Bijzonder hoog eigehalte
- Makkelijk te bereiden
-
Rustichella d'Abruzzo Rigatoncini, 500 g
- Gemaakt van griesmeel van harde tarwe
- Kleine pasta met groeven
- Ideaal bij stevige vleesgerechten
Rustichella d'Abruzzo gebruikt de beste ingrediënten zoals Italiaans durumtarwegriesmeel, verse eieren en water om originele, heerlijke pasta te maken. Bekende soorten zoals spaghetti, tagliatelle, fusilli, maar ook lokale specialiteiten zoals trofie, fregola tostata of orecchiette worden gemaakt volgens het traditionele "bronzen proces". Het pastadeeg wordt door handgesmede bronzen platen getrokken. De pasta wordt vervolgens gedurende maximaal 56 uur langzaam gedroogd.
De perfecte bite en het heerlijke aroma inspireren grote en kleine pastafans! Ontdek ons ruime aanbod aan heerlijke pastaspecialiteiten van Rustichella d'Abruzzo.
Uit ons magazine:
Ontdek Piccantino:
-
België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 10.950 producten