Ankerkraut Hele Tonkabonen
Een specerij met een ongelooflijke smaak!
UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop
Vergelijkbare producten
Beschrijving
Tonkabonen zijn de nieuwe favoriet van internationale topkoks! Of ze nu worden gebruikt in visgerechten of in cakes, deze specerij heeft nuances van vanille, amandelen, marsepein en karamel die aan veel gerechten een speciaal tintje geven. Laat je creativiteit de vrije loop en probeer iets nieuws. Je kunt de tonkaboon het beste met een nootmuskaatrasp door je gerechten mengen. Je kunt ook een of twee bonen koken in een liter melk en ze een nacht laten weken om hun smaak naar boven te halen.
Eet alsjeblieft geen hele boon.
Merken: | Ankerkraut |
---|---|
Oorsprong: | Midden- en Zuid-Amerika |
Herkomst van de grondstof: | Zuid-Amerika |
Recensies van onze klanten
recensies in Nederlands voor Ankerkraut Hele Tonkabonen
5 recensies in andere talen
5 Sterren | | 9 | (100%) |
---|---|---|---|
4 Sterren | | 0 | (0%) |
3 Sterren | | 0 | (0%) |
2 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Sterren | | 0 | (0%) |
9 beoordelingen
Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 5 recensies in een andere talen.
- Geen recensies beschikbaar
Anderen kochten ook:
Uit ons magazine:
Ontdek Piccantino:
-
België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 10.950 producten