Belberry - fijne fruitazijn, jam, ketchup en meer

Aromatische groente- en fruitspecialiteiten uit België

Belberry: 37 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Bij Belberry draait alles om exquise conserven gemaakt van de beste groenten en fruit. Het begon met een kleine kruidenierswinkel in Vlaanderen, België en de productie van fijne jams volgens traditioneel recept.

Na verloop van tijd vonden ook andere fijne delicatessen zoals vruchtensauzen, chutneys en zuurspecialiteiten hun weg naar het exclusieve Belberry-assortiment. Thierry Vandererfven, de tweede generatie van de familie die vandaag aan het roer staat van Belberry, ontwikkelt voortdurend nieuwe creaties. Deze zijn zo lekker dat de confituren zelfs in het Belgische koningshuis geserveerd worden en het familiebedrijf het felbegeerde zegel "Purveyor to the Belgian Royal Family" draagt.

Bijzonder spannend voor liefhebbers van lekker eten: de Belberry-fruit- en groenteazijnspecialiteiten en Belberry-ketchup. Gepureerde verse groenten en fruit zoals mango's, limoenen, komkommers of vlierbloesems worden verfijnd met milde azijn om heerlijke kruiden te maken. Ze zijn heerlijk in saladedressings, bij gegrilde gerechten, desserts en zelfs in drankjes. Hun ketchups met San Marzano-tomaten, gele paprika's, rode biet of mango zijn ook absoluut heerlijk.

Proef je een weg door het exclusieve Belberry-assortiment en geniet van de fijnste groente- en fruitspecialiteiten uit België!