Classic Ayurveda Biologisch Heel Fenegriekzaad
Met een bittere noot om Agni te versterken
UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop
Vergelijkbare producten
Beschrijving
Met een bittere noot om Agni te versterken
Fenegriekzaden hebben een licht bittere smaak en versterken volgens de Ayurveda Agni (spijsverteringsvuur) zonder Pitta (vuur/water-element) te stimuleren. Door ze in ghee te roosteren kun je de bittere smaak iets verzachten.
Fenegriekzaden voor een speciale smaak
Ze verrijken elk groentegerecht. Vooral in curry's, op aardappel- en bloemkoolgerechten zorgen fenegriekzaadjes voor een onvergelijkbare smaak.
Merken: | Classic Ayurveda |
---|
Bijpassend
Recensies van onze klanten
recensies in Nederlands voor Classic Ayurveda Biologisch Heel Fenegriekzaad
1 recensie in een andere taal
5 Sterren | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 Sterren | | 0 | (0%) |
3 Sterren | | 0 | (0%) |
2 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Sterren | | 0 | (0%) |
1 Beoordeling
Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal
- Geen recensies beschikbaar
Uit ons magazine:
- Chutney - Een smaakvolle smaakmaker voor een verscheidenheid aan gerechten
- Zelfgemaakte Aardappelpannenkoeken - Een populair gerecht op feesten en bijeenkomsten in Tsjechië
- Recept: Streetfood uit Israël
- Polenta met Carbonada - Een specialiteit uit de Italiaanse Valle d'Aosta
- Goulashsoep – het Hongaarse nationale gerecht
-
België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging binnen 3 werkdagen.
Meer dan 11.400 producten