Fentimans - Botanically Brewed Drinks

Beste Britse bruisende drank

Fentimans onthult een verfrissende wereld van ambachtelijk gebrouwen botanicals en natuurlijke smaken in elke fles, een harmonieuze fusie van traditie en vernieuwing voor liefhebbers van premium dranken.

Fentimans: 10 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Het begon allemaal in 1905, toen Thomas Fentiman een recept voor gemberbier kreeg als onderpand voor een lening. De lening werd nooit terugbetaald, maar Thomas Fentiman brouwde het buitengewone recept en verkocht zijn ginger ale huis-aan-huis. Dit was het begin van een buitengewone geschiedenis en de basis voor de ontwikkeling van talloze heerlijke limonades met geselecteerde ingrediënten en unieke smaken.

Geniet van een verfrissende ervaring die het perfecte samenspel van traditie en vernieuwing belichaamt, waarmee Fentimans zich onderscheidt van andere merken in het assortiment. Van de verfijnde Rose Lemonade tot de gedurfde smaken van de Ginger Beer, biedt Fentimans een ongeëvenaarde diversiteit die aansluit bij de smaakpapillen van fijnproevers. Leef op en laat je smaakpapillen tintelen met de uitzonderlijke selectie van Fentimans. Ervaar het verschil en geniet van elk moment.

Proef vandaag nog de unieke smaak van Fentimans!

Ontdek hieronder enkele van onze hoogwaardige Fentimans-producten!

Rose Lemonade - met citroensap en rozenolie

Ginger Ale - galanga en kaneel

Curiosity Cola - smaakt heerlijk over ijs