Haribo - Kids and grown-ups love it so...

De wereldmarktleider op het gebied van snoep

Al tientallen jaren lang is Haribo een geliefd merk onder liefhebbers van zoete lekkernijen over de hele wereld. Met een rijke geschiedenis en een assortiment van heerlijke snoepjes, staat Haribo synoniem voor kwaliteit, smaak en plezier.

HARIBO: 8 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Het verhaal van Haribo begon in 1920 in Duitsland, toen Hans Riegel Sr. het bedrijf oprichtte en begon met het maken van zijn eerste gummibeertjes. Sindsdien heeft Haribo een iconische status verworven, en blijft het innoveren met nieuwe smaken en vormen die generaties lang geliefd zijn gebleven.

Enkele van de meest populaire Haribo-producten zijn de goudbeertjes, Happy Cola en andere zure snoepjes. Deze snoepjes zijn niet alleen geliefd bij kinderen, maar ook bij volwassenen die genieten van de nostalgische smaak en het plezier van Haribo-snoep.

Wat Haribo onderscheidt, is de compromisloze focus op kwaliteit en de kenmerkende smaak die al bijna een eeuw lang fans over de hele wereld blijft verleiden. Met elk snoepje proef je de passie en toewijding die in elk Haribo-product worden gestoken.

Probeer vandaag nog de heerlijke smaken van Haribo en laat je verrassen!

Dit zijn de populairte Haribo snoepjes bij Piccantino

Zure Frieten - extra zuur

Tropi Frutti - exotische smaken

Perziken - intens fruitaroma