Garam masala
Garam masala is een traditioneel Indiase kruidenmix en wordt gebruikt om curry's te bereiden in de Indiase keuken. In de Ayurvedische geneeskunde worden het "hete specerijen" genoemd omdat ze het lichaam zouden verwarmen. De specerijen die erin zitten zijn zwarte kardemom, kaneel, kruidnagel, zwarte peper en komijn. Garam masala heeft een bruine kleur en is populair voor vleesgerechten vanwege het intense aroma.
Producten met Garam masala:
-
Spice for Life Noord-Indiase Kruidenmix - Garam Masala, 80 g
- Sterk aroma
- Creatieve kruiden
- Veelzijdig in gebruik
-
Classic Ayurveda Biologische Gemalen Garam Masala, 50 g
- Goed gedoseerde pittigheid voor gerechten
- Typische Indiase smaak
- Indiase kruidenmix
-
Sonnentor Biologische Garam Masala Spice, Gemalen, 55 g
- Grote verscheidenheid aan smaken
- Veelzijdig in gebruik
- Pittig en aromatisch
-
ConFusion Biologische Indiase Garam Masala, 50 g
- Indiase mix
- Fijn zoet en kruidig
-
Ehrenwort Biologische Taj Mahal Garam Masala, 42 g
- Intens en licht kruidig
- Kaneel, piment en peper
- Verfijnt de Indische keuken
-
Cosmoveda Bio Currypasta's, Tikka Curry Paste (175 g)
- West-Indische kruidenpasta's
- Voor Aziatische & lokale gerechten
-
Cosmoveda Bio Hele Kardamom, 18 g
- Een plantensoort van de gemberfamilie
- Zelden voor desserts
- Scherpe, aardse smaak