Sal de Ibiza Biologische Chocolade met Fleur de Sel, 80 g

70% cacaogehalte

€ 8,19

(€ 102,38 / kg, Incl. 6% BTW - Exclusief verzendkosten )

Inhoud: 80 g

Op voorraad vanaf 24. september

Waarom duurt het langer?

Waarom duurt het langer? Dit artikel is momenteel niet in onze voorraad, maar zal binnenkort beschikbaar zijn. Je kunt direct bestellen en het artikel wordt dan na ontvangst van de voorraad verzonden. Venster sluiten

Bezorging uiterlijk op maandag, 29. september

Gekoelde verzending: Voor gekoelde producten gelden extra verzendkosten van € 4,90 per bestelling.
Verdere informatie

Kenmerken & Voordelen

  • Intens fruitig met een pikante noot
  • Vegetarisch
  • Glutenvrij

Art. nr.: AV-6190, EAN: 4260062060077

Vaak samen gekocht met Sal de Ibiza Truffels met Witte Chocolade en Gezouten Karamel, 200 g

Sal de Ibiza Biologische Chocolade met Fleur de Sel, 80 g € 8,19 (€ 102,38 / kg)
Sal de Ibiza Truffels met Witte Chocolade en Gezouten Karamel, 200 g € 16,29 (€ 81,45 / kg)
Totaalprijs: € 24,48
Beschrijving

Een heerlijke samenstelling van Zuid-Amerikaanse cacaobonen Criollo, Forastero en Trinitario. In combinatie met het handgeplukte gourmetzout Flor de Sal zorgt het voor een spannende smaakbeleving.

Merken: Sal de Ibiza
Certificeringen: Biologisch gecertificeerd
Oorsprong: Spanje
Kan sporen bevatten van: F - sojabonen, G - melk, H - noten
Bewaarinstructies: Koel, droog en beschermd tegen licht bewaren
Ingrediënten

Cacaomassa[1], rohrzucker[1], cacaoboter[1], 1,35 % Meersalz, 70 % minimaal cacaogehalte

  1. uit gecontroleerde biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 g
Energie 2424 / 579 kj / kcal
Vet 42 g
  waarvan Verzadigde Vetzuren 26 g
Koolhydraten 36 g
  waarvan Suiker 30 g
Vezels 12 g
Eiwitten 7 g
Zout 1,35 g

Bijpassend

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Sal de Ibiza Biologische Chocolade met Fleur de Sel