Sapore di Sole Biologische Fusilli

Italiaanse pasta voor de voedingsbewuste mens

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Beschrijving

Fusilli zijn een zeer populaire pastasoort en zijn onmisbaar in een goed gevulde voorraadkast. Deze soort fusilli bevat gefermenteerde boekweitkiemen en heeft daardoor een uitgesproken boekweitaroma, waardoor het ideaal is voor de hedendaagse keuken. Het hoge gehalte aan vezels en fosfor draagt bij aan de voedingswaarde. De pasta wordt gemaakt door extrusie uit traditionele bronzen matrijzen, waardoor de pasta uitstekende kookeigenschappen heeft (blijft stevig na het koken) en een betere binding met romige sauzen!

Tip: Fusilli zijn de perfecte begeleiding van stevige vleesragouts en salades met romige dressings.

Bereiding: de fabrikant adviseert een kooktijd van 6 tot 7 minuten in ruim gezouten water.

Merken: Sapore di Sole
Oorsprong: Italië

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Sapore di Sole Biologische Fusilli

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder