Sapore di Sole Biologische Kersttaart "Natale Gourmet" met Pure Chocolade & Gianduia
Gourmetcake met een laagje pure chocolade
UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop
Wij raden aan
Vergelijkbare producten
Beschrijving
De kerstklassieker uit Italië is hier gevuld met gianduia en overgoten met een laag pure chocolade, bedekt met fijne chocoladeschilfers. Gianduia komt oorspronkelijk uit Turijn en wordt gemaakt van pure chocolade en fijne hazelnootpasta. Het is te vergelijken met de fijnste nougat en geeft de luchtig caketextuur een heel speciale traktatie. Heerlijk voor bij de koffie.
Merken: | Sapore di Sole |
---|---|
Oorsprong: | Italië |
recensies in Nederlands voor Sapore di Sole Biologische Kersttaart "Natale Gourmet" met Pure Chocolade & Gianduia
Uit ons magazine:
Ontdek Piccantino:
-
België: Gratis standaardverzending vanaf € 54,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging binnen 3 werkdagen.
Meer dan 11.300 producten