Sapore di Sole Biologische Kersttaart "Natale Gourmet" met Pure Chocolade & Gianduia

Gourmetcake met een laagje pure chocolade

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Wij raden aan

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Beschrijving

De kerstklassieker uit Italië is hier gevuld met gianduia en overgoten met een laag pure chocolade, bedekt met fijne chocoladeschilfers. Gianduia komt oorspronkelijk uit Turijn en wordt gemaakt van pure chocolade en fijne hazelnootpasta. Het is te vergelijken met de fijnste nougat en geeft de luchtig caketextuur een heel speciale traktatie. Heerlijk voor bij de koffie.

Merken: Sapore di Sole
Oorsprong: Italië

recensies in Nederlands voor Sapore di Sole Biologische Kersttaart "Natale Gourmet" met Pure Chocolade & Gianduia