waterdrop - Waardevolle natuurlijke microdrankjes

Gemaakt van natuurlijke planten- en fruitextracten - zonder kunstmatige toevoegingen

Op zoek naar een heerlijke en gezonde manier om je water te verrijken? Maak kennis met Waterdrop, de innovatieve oplossing die je hydratatie op een geheel nieuw niveau tilt.

waterdrop: 5 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

De waterdrop microdrinks zijn een echte innovatie op de drankenmarkt: kleine granulaatblokjes gemaakt van natuurlijke planten- en fruitextracten - zonder kunstmatige toevoegingen, laag in calorieën, zonder suiker. Het granulaat wordt eenvoudig opgelost in koud water en transformeert het in water met een fruitige granaatappel-gojibes-schizandra-smaak of verfrissende limoen-baobab-acerola-smaak.

Dit maakt het gemakkelijker voor mensen die niet van puur water houden om in hun vochtbehoefte te voorzien. Tegelijkertijd wordt het water verrijkt met waardevolle vitamines en mineralen uit de gebruikte vruchten en planten. Een geweldig alternatief voor thee, limonade of sap - ook voor kinderen, diabetici, tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding!

Dus waar wacht je nog op? Laat waterdrop je hydratatie naar nieuwe hoogten brengen en geniet van de frisheid van natuurlijke ingrediënten, waar je ook bent.

Probeer waterdrop vandaag nog en ontdek de smaak van hydratatie!

Microdrank FOCUS - 12 blokjes

Glazen Drinkfles - gemaakt van robuust borosilicaatglas

Microdrink SKY - Ananas-aardbei, passievrucht, cactusvijg