Rustichella d'Abruzzo Biologische Spaghetti Maïsmeel, Glutenvrij

Voedingsbewuste pastavariant

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De biologische spaghetti van maismeel is glutenvrij en daarom een prima alternatief voor pasta van durumtarwegries. De maïs is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

Gebruik de maïsmeelspaghetti zoals conventionele spaghetti. Ze worden vooral aanbevolen in combinatie met sauzen op basis van olie of boter en natuurlijk met tomatensauzen en als aglio-olio-peperoncino (knoflook, olie en chili).

Aanbevolen kooktijd: 7 - 9 min

Merken: Rustichella d'Abruzzo
Oorsprong: Italië

recensies in Nederlands voor Rustichella d'Abruzzo Biologische Spaghetti Maïsmeel, Glutenvrij

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder